Örnen flög iväg med katten!

Hej!
 
Idag tog jag med mig Elvis ut på en skogstur. Jag hade min systemkamera med mig då jag hade tänkt att jag skulle plåta en massa nya fina bilder i naturen. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig då en havsörn flög ner och tog min katt. Självklart tog jag fram kameran och tog en selfie med örnen och katten i bakgrunden. ;) Nej så gick det förstås inte till. Självklart kan en havsörn ta en katt men då hade väl jag hängt mig fast också, Elvis är förbjudet område! 
Nej, men till verkligheten nu då. Så fort jag tog fram min kamera ur väskan började jag att fota men jag hann inte plåta mer än några bilder då batteriet tog slut, och jag som hade tänkt att riktigt ta fram min kreativa sida idag. Men istället bestämde jag att jag och Elvis bara kunde ha det mysigt. Jag hann i alla fall ta några få bilder på Elvis. 
Jag har alttid sedan jag var mycket ung spenderat många timmar i skogen. Och under dessa timmar har jag både sett det ena och det andra, som hackspettar i mängder, havsörnar osv. Något som jag vet många aldrig har sett. Men idag fick jag se ytterligare en havsörn fast denna gång på närmare håll. Den var majestätiskt stor. Vingarna såg mycket häftiga och breda ut. Då kan jag säga att jag var besviken att batteriet var slut i kameran :(
 
 
 
 
Efter någon timme gick vi hem igen. Då började jag med middagen, lax med potatismos. Efter maten som tog tid började jag med schwarzwaldtårtan. Jag kan säga det att det var inte lätt. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt. På TV ser allting så mycket lättare ut. Men den blev ganska fin för att vara min första gång.
 
 
 
 
God natt på er allesammans!
 
- Therése